keskiviikko 3. elokuuta 2016

Leikkaus siirtyi.

Tämä on aina mahdollisuus koska jos tulee akuutti tilanne niin pakkohan ne jotka jonottavat leikkausta voi siirtyä. Se voi siirtyä vielä leikkauspäivänä kun odottaa osastolla saliin pääsyä, ja ymmärrettävää se on, mutta ärsyttävää toki silti. 
Kun on stressannut viikkotolkulla että pysytään terveenä ja kun vihdoin ollaan melkein maalissa niin vaikka ei haluais lastaan leikkaukseen päästää, jännittää jotenkin vielä enemmän jos päivä siirtyy. On niin valmistautunut siihen tiettyyn päivään. Ja nyt joudutaan sitten valmistautumaam uuteen. 
No onneksi siirtyi vain viikolla eteenpäin, tasan viikolla eteenpäin. Ensi viikon keskiviikkona mennään kaikkiin testeihin niin kun oli eilen tarkoitus mennä ja torstaina 11.8. leikataan. Näillä näkymin. 
Jos haluaa löytää jotain hyvää tästä, niin tyttö ehtii kasvaa ihan hiukan lisää. 

Itsellä on taas iskenyt mun stressi"flunssa". Kurkkukipu vaivaa kun nielen, ollut maanantaista lähtien kun tunsin että hiukan lakkasin stressaamasta että päästäänkö leikkaukseen niin heti iski kurkkukipu, niin kun aina.  Toivottavasti menee ohi ennen ensi viikkoa ja erityisesti toivon ettei tartuta muita perheenjäseniä! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...