perjantai 20. toukokuuta 2016

Ihan eri tyttö!


Kun Lilly kotiutui sairaalasta hän sai NAN korviketta. Ja siihen vielä laitettiin extra mittalusikka NAN jauhetta/ 100ml maitoa. Puoli viikkoa kauheeta huutoa kuunnellessa päätin itse että en aio rääkätä lastani näin, joka on jo niin paljon käynyt läpi ja vähensin itse annoksen puolella eli laitoimme 1/2 mittalusikallinen extra jauhetta/100ml maitoa.

Tälläistä meillä oli ympäri vuorokauden

Hiukan auttoi mutta kova itku ja masuväänteet jatkuivat ja vaihdoimme merkkiä NAN sensilac:iin. Eka ilta oli tytöllä hyvä olla, nukkui yön läpi joi isompia määriä ja oli kovin tyytyväisempi. Kakka muuttui täysin vihreästä, vihreä-sinapinkeltaiseksi. Aloitimme kuplastopit jotta pierut tulisi helpommin ulos. Tätä katsoimme pari viikkoa mutta lopussa huuto oli taas sellaista ettei kestänyt katsoa raukkaa sen oloisena. Päätimme että sensilac oli koettu nyt ja 22:30 viime sunnuntaina lähetin miehen kauppaan ostamaan Nutrilon Omneota jota Lillyn ravitsemusterapeutti meille ehdotti.

Hermostutti antaa sitä tytölle, olihan se ihan täysin eri merkki. 
Muutos oli huikea! Annettiin eka annos sinä yönä ja hän joi hänen 60 ml putkeen ja nukkui läpi yön. 
Seuraavana päivänä meillä oli tyttö joka oli tyytyväinen sylissä ja sitterissä hetkiä ilman mitään heijauksia ja pepputaputuksia, ja joka nukkui paljon paremmin. Joi isompia määriä eikä alkanut 30 ml juotua raivohuutamaan. 
Kakkakin muutti heti väriään ja on jatkuvasti ollut ryynimäistä sinapinkeltaista niin kun kuuluukin olla. Pierut tulevat vaivatta eikä hän ole saanut kuplastopia siitä asti kun merkkiä vaihdettiin.

Tälläistä meillä on pääosin päivistä tällä hetkellä. 

Lilly on ihan kuin eri tyttö! :)

Pulloraivareita hän saa vieläkin, voi huutaa yhtäjaksoisesti useita minuutteja pullo suussa ennen kun tajuaa alkaa juomaan. Jos jollain on vinkkejä tähän miten saada ne pois otan mielellään vastaan. Onko tämä niinkun sama kuin rintaraivarit? Itsestään ohimenevää? Ajoittuvat pääosin iltapäivällä/ilalla. 

Koko viikon on mennyt hienosti nyt, mutta jatkuvasti odottaa millon hänen masu ei kestä tätä maitoakaan.
Lääkkeet toki tekevät mahan vielä kipeäksi mutta huomattavasti paremmin tyttö nyt voi! 

2 kommenttia:

  1. ❤Må väl hela familjen❤
    Följer med varje inlägg och tycker att ni alla är så fantastiska💞
    Kramar i mängd och massor till er alla ❤

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...