perjantai 5. elokuuta 2016

Leikkauspäivä siirrettiin taas - uusi päivä 25.8.


Hullukshan tässä tulee. Tällä kertaa kirurgi Mattila soitti itse minulle siirtääkseen päivämäärää. On tullut niin monta kiirreellisempää ja päivystysleikkauksia että on ollut pakko siirtää. Olisiko mitenkään mahdollista siirtää kahdella viikolla eteenpäin? Enhän mä kieltäytyä voi kun pitää ajatella kokonaiskuvaa että Lillykin ehkä joku päivä pitää mennä jonossa jonkun muun edellä päivystyspotilaana ja siirtää jonkun toisen leikkausta. Voi olla että hän on sen jo tehnyt aiemmilla leikkauksillaan. 
Ymmärrän toki. 

Mutta ärsyttää myös. Vielä 11.8. Olisi osunut mieheni lomalle, nyt joudumme säätämään ihan kauheesti taas jotta saamme mahdollisuuksia olla tyttäremme kanssa yhdessä.  Kelalappuja, työvuoroja, palkatonta, osottais sairaslomaa, erikoisairaanhoitoraha. Mikä on fiksuin? Jaaa, pitää taas miettiä kauheesti. Jos mies jatkaa töissä  normaalisti, niin missä pidän muut 4 päivät pitkät kun pitäisi olla Lillyn kanssa sairaalassa? 
Jos hän ottaa erikoissairaanhoitorahaa ja palkatonta niin menetämmekö taas rahaa? Rahaa mitä ei ole muutenkaan.
Ja niin kun mies sano. Me ei sitten nähdä toisiamme taas koko sinä aikana mitä Lilly on sairaalassa.

Ja ei tule mitään sydänultraa ennen tätä. Jos tytön vointi pysyy samana eikä meidän mielestään muutu niin ei ole tarvetta.

Plussat. Tyttö ehtii kasvaa vielä enemmän ennen leikkausta. 
Miinukset, lähes tulkoon kaikki muu. 

Pointsit kirurgille siitä että itse soitti eikä nakittanut jollekin toiselle se epämukava homma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...