maanantai 30. toukokuuta 2016

On tämä perseestä!



Kaikki iloitsevat lämpimästä ilmasta, vaan en minä. Se on mahdottomuus saada kaksoset nukkumaan näillä säillä. Ja jos Lilly ei nuku, Lilly ei jaksa syödä, jos Lilly ei syö, Lillyn vointi voi aika nopeasti romahtaa. 
Eilen oli sellan päivä että sain n 30 ml kerrallaan kauheella taistelulla hänet syömään n 2 tunnin välein 12-19 ja sillä aikaa oli tullut vain kaksi pientä pisua, aika keltaisia sellasia vaippaan. Joten päätin että nyt saa mies ja Lilly lähteä tarkistamaan ettei hän ole kuivumassa ja samalla laittaa nml (nenämahaletku) jotta näillä hellepäivinä saadaan maito menemään. ( päätimme että vuorottelemme nämä päivystykseen menot koska niitä tulee varmasti olemaan muutama)
He olivat päivystyksessä 21 maissa illalla, lääkäri kävi kuuntelemassa sydäntä ja keuhkoja, ottivat saturaation, lämmön, verenpaineet ja labrat. Sit heidät lähetettiin keuhkokuviin ja puhuttiin sydänultrasta. 
22:45 aikaan ottivat verikokeet ja sanoivat että noin tunti niin vastaukset tulee.
23 maissa lähtivät sinne keuhkokuvassa käymään
Sen jälkeen lääkäri palasi vasta 2 jälkeen ja kertoi että jäävät osastolle, siinä välissä mieheni ei tiennyt yhtään missä mennään mitä on tapahtumassa, ja 4 aikaan vasta sinne osastolle pääsivät. Tällä kertaa jakavat huonetta jonkun muun kanssa mikä taas lisää sitä ettei uni helposti tule miehelleni eikä Lillylle. 

Jokin arvo oli vähän koholla ja tänään kai kardiologi ultraa sydäntä. 

Miehelläni olisi ollut tänään eka työvuoro kaksosten syntymän jälkeen joten hänellä on todella mieli maassa jo sen takia. Siihen päälle kun ei saa nukkua vaan väsyttää vaan entistä enemmän. 
Muakin väsyttää en ole paljon viime yönä nukkunut mutta nyt miehelläni on kahta rankempaa.  :( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...