torstai 12. toukokuuta 2016

:)


Kun tälläinen kirje ilmestyy postilaatikkoomme on aina sydän hiukan kurkussa kun sen avaa. Tuo kirje viime viikolla li vain viimeisin lääkärilausunto, mutta tänään tuli samanlainen kirje ja kutsu TT-kuvaukseen 2.6. Samalla olisi normi kontrolliäynti mutta K4 osastole mennään koska tyttö täytyy nukuttaa kun hänen pitää olla ihan paikoillaan kuvauksen aikana. 


Viime viikonloppu meni infektioosastolla. Lillyn arvot olivat koko ajan hyvät, mutta koska hän on HLHS-vauva eivät lähettäneet kauheen helposti kotiin. Missään vaiheessa ei ollut tytöllä edes kuumetta. Tämä oli ekaa kertaa lapsen kanssa sairaalassa kun meidän hermot meni toimintaan. Ei muuta mutta me olemme kotona antaneet lääkkeet 3 kertaa päivässä, useita lääkkeitä samaan aikaan jotta Lillyn masu ei kauheesti kärsisi, lääkkeet kun aiheuttavat kunnon huutoitkukohtauksia ja hän tarvii monta tuntia niiden välissä, mutta sairaalassa eivät nyt saaneet niitä ajallaan vaan tulivat jatkuvasti ja tyttö raukalla onnyt sitten ollut kipeämpi maha taas. 
Sairaalassa vietettiin aikaa nyt perjantai-maanantai. Ensin vuorottelimme miehen kanssa mutta lauantaina hän meni sinne illaksi ja jäi sinne tytön kanssa siihen asti että hän päsi kotiin. Minun selkäni ei kestä tuota patjalla nukkumista siellä ja lisäksi neljän lapsen hoito täällä kotona menee mulle aika rutiinilla. (Viisi lasta on jopa mulle haasteellista :D)


Meidän kotiin on muuttanut ihan eri tyttö! Hän on niin aurinkoinen nykyään masuvaivoista huolimatta juttelee ja hymyilee aina kun joku häneen ottaa kontaktia. Yritin saada molemmat hymysuin samaan kuvaan mutta oli aika mahdotonta :D 


Ovat nämä kaksi vain niin söpöt! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...