perjantai 6. toukokuuta 2016

Eka flunssa


Lilly on ollut räkänen tämän viikon ja eilen illalla sitten yski ja oksensi vähän limaa. Yö meni ihan rauhallisest mutta tänään aamulla oksensi taas limaa ja räkä oli vihreetä jiten käytiin neuvolassa sovitussa painokontrollissa ( 3920 g, 54 cm ) ja sitten lähdin tytön kanssa lastenklinikan päivystykseen. 
 Ei tarvitse kuin sanoa taikasanan HLHS niin olemme eristyksissä muilta omassa toimenpide huoneessa ja lääkäri on paikalla heti. 



Tytöltä otettiin labroja, crp, rsvirus näyte jne ja kaikki näytti hyvältä. Saturaatio oli itkukohtauksissa alle 75 mutta normisti pysyi siinä 88-91 paikkeilla. 
Mutta koska hän on HLHS vauva ja vasta eilen flunssa on pahentunut päätti lääkäri että se luultavasti vielä pahenee joten ottavat hänet sisälle infektio osastolle eristykseen ja seuraavat hänen vointiaan. 
Vaikka harmittaa kovasti niin on samalla helpottavaa että jos hän meinaa tukehtua limaan on apu vain napinpainalluksen päässä. 

Meidän oli huomenna tarkoitus jättää kaksoset kummivanhemmille ja lähteä karhukoplan kanssa korkeasaareen mutta no, se nyt sitten siirtyi. Vanhimmat pojat olivat kovasti (varsinkin esikoinen) odottaneet että pääsevät vain meidän kanssa ilman vauvoja kevätretkelle. 



Minä tulin kotiin 16 maissa ja mies lähti tytön luokse ja jää yöksi. 
Tuntui kyllä niin kurjalta taas kun on juuri vasta tottunut siihen että tyttö on täällä meidän kanssa. Mutta onneksi siellä saa olla lapsen mukana vuorokauden ympäri. Kun tyttö on juuri tottunut/kiintynyt meihin olisi kurjaa heti taas sekoittaa hänen päänsä. 
Vaikka meidän arki on rankkaa ja kieltämättä toivon välillä enemmän omaa aikaa itselleni niin nyt on kyllä kauhea ikävä sekä miestä että tytärtä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...