maanantai 1. helmikuuta 2016

35+2


Eilen otettu kuva 35+1
Olo on kamala!
Liikkuminen on entistä kamalampi, samoin paikoillaan olo, mitenkään ei ole hyvä olla. Vaatteet ahdistaa, oikeasti se on se kireä vatsanahka mikä ahdistaa mutta kuvittelen että jos olen ilman kireitä vaatteita niin helpottaa. A on vieläkin peppu alaspäin ja B pää ylöspäin. Huomenna ultraan taas, sinne pääsykin alkaa olemaan vähän jännää kun autolla ajo alkaa olla hankalaa.  Ensi viikolla en kyllä itse aja enään minnekkään. 

Valmiit toukkapussit. Alaosaan laitoin nyörit sen sijaan että oisin ommellut ihan umpeen, ajattelin että saan ne lyhennettyä jos vauvat ovat syntyessään pieniä. Pääaukkoon olisi kivaa virkata joku hieno reunus mutta en osaa joten saa olla.

Nyt on kuitenkin kaikki valmista vauvoja varten. Ainakin luulisin niin. Synnytyslaukku on myös valmiiks pakattuna, vain imetysliivit pitää hankkia, puhelin,  puhelimen laturi ja neuvolakortti pitää muistaa laittaa mukaan h hetkellä.  Nyt ei jaksais enään.

Kissan ilme kuvaa oloani aika hyvin







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...