sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kun kaikki romahtaa!


Olette onnellisimpia vanhempia maailmassa, oleilette pienillä vaaleanpunnaisilla ja vaaleansinisillä vauvapilvillä, luulisi ettei mikään maailmassa saa sitä vauvakuplaa rikki. 

Paitsi sydämen ultraääni tutkimus. 

Koska meillä on jo sydänpoika perheessä niin kaksoset pääsivät sikiötutkimusultraan raskausviikoilla 20 kieppeillä. Mitään isoa vikaa ei näkynyt, jos olisi ollut joku pienempi vika olisi voinut olla ettei pystytä edes näkemään kuin vasta syntymän jälkeen, mutta isot viat näkyisi meille sanottiin. 

Koska meillä on on jo sydänpoika tarkisti lastenlääkäri kaksoset jo kahden vuorokauden iässä sen sijaan että olisi odottanut lääkäritarkastuksella vasta kotiinlähtöpäivällä. 

Koska meillä on jo sydänpoika päätimme varmuuden vuoksi synnyttää naistenklinikalla jorvin sijasta koska siellä on lastenkliniikka tunnelin päässä jos jotain jommallekummalle vauvalle sattuisi. 

En koskaan uskonut sanovani tätä, mutta onneksi meillä on jo sydänpoika. 

Nyt meillä on myös sydäntyttö.



Kahden vuorokauden iässä löysivät vakavan sydänvian meidän tytöllä, ja hänet vietiin suoraan lastenkliniikan tehoosastolle. Siellä hän nyt on ja odottaa hyvin suurta ja vakavaa leikkausta luultavasti ensi viikolla.



Kyseessä on HLHS josta voitte lukea enemmän tästä tai tästä

Kaksosemme syntyivät samana päivänä ja samana päivänä kastettiin.
 Heille annettiin nimet Lilly ja Liam.




5 kommenttia:

  1. Voimia ja paljon enkeleitä pienelle Lillylle raskaaseen taisteluun! Voimia ja halauksia myös teille vanhemmille! Olette ajatuksissa! <3 Hanna-Mari JM 2011 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimia sydäntytölle Lillylle ❤ ja tsemppiä vanhemmille huomiseen 👍
      Toivoo Teemu 12,5 v (totaali av-blok)

      Poista
  2. Voimia ja paljon enkeleitä pienelle Lillylle raskaaseen taisteluun! Voimia ja halauksia myös teille vanhemmille! Olette ajatuksissa! <3 Hanna-Mari JM 2011 <3

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...