torstai 25. helmikuuta 2016

Ne pienet eleet



Ne pienet eleet on ne mitkä tsemppaavat vaikeina aikoina eteenpäin. Pieni sydän tai tykkäys fbssä kertoo että olemme ajatuksissa, antaa voimia meille jaksaa, kun päivä on raskas. 
Itsellä eilen oli vahva päivä, tänään hiukan itkuisempi. Sen lisäksi että tytön vointi huolettaa, niin baby bluesitkin alkaa hiipimään päälle. Ihailen poikaamme ja samalla tuntuu rakalta kun yksi puuttuu. Poika rinnalla sammakkoasennossa ja toinen puoli tuntuu tyhjältä kun siellä tyttö pitäisi olla. 

Joskus ystävät ilahduttaa isommillakin asioilla. 
Vaippakakku oli todella hieno ja mikä on käytännöllisempää, varsinkin kun kokoja kakusta löytyi kahta eri. Ja vielä purkkapussi mammalle ;)
Kaunis nauha mikä oli kakussa koristaa nyt kaksosten kastekynttilät.





Toinen ystävä kysyi millon olemme kotona ja millon meillä on ruokaaika ja toi makaronilaatikon. Ei tarvinnut itse mettiä lounaan laittoa tänään! Lisäksi oli mukana lahjakassi missä oli pieni jälkkäri, leluja karhukoplalle ja kaksosille omat unirätit.



Pakahdumme onnesta kun kyselette miten voimme, tai tarjootte siivousapua tai lastenapua että pääsemme tyttöä katsomaan. Vain se että olemme ajatuksissanne, uskon että se antaa koko meidän perheelle voimia. 

Se ainoo mitä meiltä ei saa kysyä on "oletteko pysyneet terveinä?" Olen hiukan taikauskoinen ehkä mutta aina kun vastaan K-alkavalla sanalla olemme muutaman päivän sisällä kipeenä.

Kiitos että olette elämässämme! <3


3 kommenttia:

  1. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Mina varmaste och Kärleksfullaste tankar till hela familjen💕hälsar din gudmor💕

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...