perjantai 18. syyskuuta 2015

syntymäpäivä

Täytin tuossa viime lauantaina taas vuosia ja tuli mieleen miten lahjatoiveet muuttuvat vuosien aikana. Tänä vuonna äitini toi hackmanin kovanaama isoin paistinpannu minkä löysi. Hän aina soittaa miehelleni ja kysyy mitä olen vailla, ja ihme kyllä mies aika usein antaa ihan hyviä vinkkejä. Nyt meidän paistinpannu oli just sanonut itsensä irti joten olin tästä ikionnellinen!

Isä ja äitipuoli taas toivat leipäkoneen! En malttais odottaa että pääsen kauppaan ostamaan aineksia että pääsen leipomaan! Tällä hetkellä meille ei ole kun vehnäjauhoja kaapissa joten olen vain luonut kaksi perus venhäleipää mutta hyvää harjoittelua että löydän oikeat mittasuhteet että leipä nousisi tarpeeksi. Eka leipä oli kova ja todella matala, aivan liian suolainen. Toinen jo hiukan parempi.
Koneella pystyy tekemään hilloa ja marmeladiakin, makeaa leipää ja erillaisia maustettuja leipiä. Innolla odotan että pääsen kokeilemaan kreikkalaista leipää!

Millon fiksuista ja käytännöllisistä lahjoista tuli hitti?! Kun täytin 30? Vai kun minusta tuli äiti? Aikuistuinko yllättäen sillon ja aloin innostumaan "kodinkoneista"? Muutama vuosi sitten saimme joululahjaksi ompelukoneen, kahvinkeitin olemme saaneet (minkä hormoonihöyryissä rikoin viikko sitten) sähköhammasharja, jne. Eli käytännöllisiä lahjoja. Viime jouluna toivoin kunnon valurautapadan. En muista millon viimeksi olisin lahjoista ollut niin innoissaan kun viime vuosien aikana. 

Mutta jos mies ostaisi minulle käytännöllinen lahja esim pölynimuri, en usko että olisin yhtä innoissaan :-D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...