keskiviikko 16. syyskuuta 2015

päivän kuulumiset


Poikkesin tänään neuvolassa sovittamassa tukivyön. Mutta heillä oli vain mahan alta tukeva mikä ei tuntunut yhtään hyvältä minulla, mielummin haluaisin mahan yli/koko mahan päälle vedettävä tukivyö. Mielipiteitä vöistä otetaan vastaan.  
Samalla juteltiin niitä näitä yli tunnin! Ihanaa kun joku kuuntelee sinua kunnolla! :) hän lupasi laittaa eteenpäin pyynnön meille kotiavusta, mikä varmasti tulee tarpeen muutaman kuukauden päästä ja vielä varmemmin sitten kun vauvat ovat syntyneet. Hän yritti vielä kuunnella sydänäänet kun kerroin että olin pariin otteeseen saanut ne kuulumaan itse kotona, A:n äänet kuulimme ihan muutama sekuntti, mutta B:llä oli jälleen niin meno päällä ettei millään saatu niitä esille. 
Samalla hän tunnusteli missä kohtuni nyt on kun sanoin että B vaikuttaa olevan ihan napani vieressä ja kyllä kohtu on n 5 cm navan yläpuolella. Kaksi viikkoa sitten se oli muutama cm navan alapuolella joten 5-10 cm kasvanut kahdessa viikossa!! :o

Käytin sitten omaa mahaa pöytänä dipille eilen :D

Äsken otettu. 15+4. Aivan uskomaton maha!

Poikien flunssat sitten tarttui minuun, mun päällehän ne päivät aivastelevat ja yskivät. Tänään ollut ihan järkyttävä migreeni, kurkku kipee ja nenä tukossa.  Toivottavasti tämä menisi nopeasti ohi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...