sunnuntai 13. syyskuuta 2015

sairastelukierre alkakoon


Kaksi viikkoa kerhoa takana ja ekalla viikolla esikoinen oksensi ja nyt sitten toisen viikon jälkeen ovat kaikki kolme poikaa kipeenä! Räkää lentää puolin ja toisin kun vain yksi vielä osaa/muistaa peittää suu ja nenän aivastaessa. Nuorin itkee nonstop ja yrittää nuolla räkää nenän alta. Keskimmäinen tulee aina eniten kipeäksi ja kestää usein viikkojen ajan hänellä. Esikoiselle iskee aina "haukkuva yskä" ekana oireena. 


Itseä väsyttää kun yön unisaldoon yhteensä kerääntynyt n tunti. Kohtu oireilee, kiristää ja repii kun on saanut koko yön pomppia ylös sängystä. Lisäksi olen täysi hirviö kun en saa nukkua ja tiuskin hyvin helposti kaikille. Oikeen loistomutsi siis! 


Tällä hetkellä vanhemmat pojat makaavat molemmat ja katsovat marikkia. Toinen nojatuolissa ja toinen sohvalla. Rohiseva pikkujätti konttaa lattialla hetken tyytyväisenä. Kohta kaikki aamupuurolle, sitten varmaan takaisin tvn ääreen. Vahvasti epäilen että se tulee olemaan koko päivän päällä tänään. Sairasteluaikoina kyllä miettii että onko järkeä jatkaa kerhoilua/perhekahvilassa käyntiä, ilman niitä pysyisimme terveempänä. Mutta hyvähän vaan sitä vastustuskykyä on saada. Ja jos nyt sairastellaan, niin toivottavasti vuodenvaihteen jälkeen kun kaksoset tulee, meillä olisi jo hiukan parempi vastustuskyky taas eikä kaikki tarttuisi. :) 


Omat fiilikset tänään.

P.S. Eilen kun menin illalla sänkyyn makaamaan tunsin B:n möyrinnät hyvin selvästi! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...