torstai 17. syyskuuta 2015

keskellä yötä.....

... joka yö, minä valvon. Joka ilta pitkitän nukkumaanmenoa koska tiedän että huono olo iskee aina juuri kun olen nukahtamassa ja kuvittelen että jos pitkitän yöunille menoa se ei iske. Joka yö petyn kun suunnitelmani ei toteutunut.
Minun pahoinvointi ajoittuu siis iltaan/yöhön.  Alkuraskaudessa ei ollut pahoinvointia juuri ollenkaan ja tuuletin miehelle mikä ihana alkuraskaus kun mikään muu ei vaivaa paitsi väsy. 12 rv paikkeilla se sitten iski. Ja nyt suurin osa yöstäni menee siihen että ylipäätänsä saan unta. Istualteen joudun jo nukkumaan kunhekun heti alkaa oksettamaan kun laitan pää tyynyyn, eikä ole väliä miten korkea tyyny/-t on. Emetofoobikkona pelkään lisäksi oksentamista ihan järkyttävän paljon ja siksi sitten en pysty nukahtamaan kun alan sitäkin miettimään.   En syö enään myöhempään kuin 19-20 maissa, ennen se auttoi mutta ei enään. Jos jollain on hyviä niksejä miten saada tämä pahoinvointi kuriin olirsin hyvin kiitollinen jos jakaisitte ne kanssani.

Toinen mikä tänään yllättäen iski oli hikoilu! Ihan yllättäen se hiipi päälle, tuntui että olin syttynyt palamaan kun oli niin kuuma! Ahdisti niin paljon että siirryin sohvalle, jos olkkarissa ois hiukan viileempää. Huomenna pitääkin muistaa kaivaa pelkkä pussilakana esille, peitto on taas liian kuuma.

Täällä nyt sitten makaan sohvalla huonovointisena ja "kuumana" toivoen että uni tulisi. Tästä tukee pitkä ja jännittävä raskaus kun kaikki "vaivat" tulevat niin aikaisilla viikoilla jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...