maanantai 27. kesäkuuta 2016

Toiveessa järjestys


Tiedätte varmaan ne extreme makeover ohjelmat, mitkä tvssä välillä pyörii, esimerkiksi se home edition missä tiimi tulee ja pistävät maan tasalle vanhan kodin ja rakentavat uuden tilalle muutamassa päivässä. 
Mäkin toivon meidän kodille extreme makeoveria. En mitää uutta kotia, rakastan meidän taloa. Se on osa minun lapsuuttani, äitini lapsuutta.
 Mutta tämä epäjärjestys ja sotku! Mä tulen kohta hulluksi! 
Kaikki jää aina puoliväliin koska aina meidät keskeytetään kesken hommia. 
Esim lähdimme muutama kuukausi sitten ikeaan ostamaan vähän säilytysratkaisuja, ja saimme korit kiskoineen seinälle, mutta vielä puuttuu itse kaappi niiden ympäriltä. Samoin pistettiin vaatehuoneen auko kiinni tristanin makuhuoneen puolelta jotta saisimme lisää säilytystilaa, mutta hyllyt vaatehuoneesta nyt puuttuu emmekä mitään lisää ole sinne saatu laitettua, päinvastoin, tyhjensin omat vaatekorit säkkeihin jotta saisin korit eteiseen säilyttääkseen ulkovaatteita ym ja saisimme hyllyt vaatehuoneeseen. Vaatteeni ovat vieläkin säkeissä viggon ja milianin huoneessa ja vaatehuoneen remppaon kesken. Samoin ne säilytyskorit mitkä siirsin vaatehuoneesta eteiseen niidenkin ympärille on tarkoitus rakentaa eteiskaappi. 
Kun puhtaat vaatteet tulee kuivumisesta en ehdi millään saada ne kaappeihin, emmekä omista pyykkihuonetta joten tristaninhuone on täynnä puhtaita vaatekasoja. 
Mä niin toivon että joku hyvä haltija tulisi meitäkin yllättämään vaikka koko perheen puuhamaareisulla ja sillä välin kun olisimme poissa kotoolta laittaisi tämän sotkusen epäjärjestelmällisen talon järjestykseen.

Siinä ne mun vaatteet on, puoliksi säkeissä puoliksi ulkopuolella, sohvalla on puhtaita vaatteita. Tarkoitus ois käydä läpi onatvaatteet mitkä ei enään mene päälle ja laittaa ne pois. 

Tristanin huoneen seinälle olen tehnyt kivan maalauksen mutta se peittyy nyt vaatelaatikoista mitkä kuuluu ulkovarastoon mutta eivät mahdu sinne tällä hetkellä koska sekin pitäisi järjestellä ja käydä läpi.


Lisää puhtaita vaatteita

Siinä on ne säilytyskorit eteisessä jotka kaipaavat kaapin ympärilleen

Plikapyykkikaapi plus säilytyskorit mitkä käytiin ikeasta hakemassa jotka myös kaipavat kaapin ympärilleen.

Ja vaatekaapi kesken "remppaa"

Nämä ovat vain muutama asia jotka kaipaa parannusta. Meidän pihakin on ihan kaaos samoin varasto. 
Nyt lähden vaatteita viikkaamaan jos saisin edes vähän siivottua tänään. Katos kelloa, lillyn ruokaaika on 20 min päästä ja tunnin päästä tristanin päikkyaika. 
Mitä ehdin taas tänään tehdä? Yritän ainakin parhaani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...