perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sisko ja sen veli


Lilly on aika vaativa tyttö, paras paikka on ollut syli, kunhan  syli-ihminen joko pysyy liikkeellä tai taputtaa peppua ja mielellään keinuttaa tyttöä samalla. 
Sylin mahdollinen vaihtoehto on sitteri, kunhan jonkun jalka sitä jatkuvasti keinuttaa, mitä kovempi vauhti sitä parempi!
Ei viihdy selällään liikuttamassa käsiään ja jalkojaan mikä olisi tärkeetä jotta masu toimisi paremmin. 
Lilly on vaativa tyttö ja hei, ymmärtäähän sen, eka kuukausi vietetty sairaalasängyssä, yksin, kun on ensin melkein 9 kk tottunut jatkuvaan vieruustoveriin. 
Lisäksi lääkkeet tekevät masun vähän kipeeksi.

Liam oli pikkuflunssassa kun tyttö kotiutui joten ennen kun hänen yskä oli kadonnut emme laittaneet heitä vierekkäin, on siis vieläkin vaikea muistaa pitää heidät lähekkäin.

Nyt mun vauvat ovat kohta tunnin maaneet rahilla vierekkäin katsoen toisiaan, potkien jaloillaan, heilutellen käsiään, kädet toistensa kasvoissa, kosketellen toisiaan, tutkien toisiaan katseillaan. 
Kun veli on vieressä tutti suussaan kelpaa siskollekin tutti mikä on muuten hyvin harvinaista.
Mun vaativa tyytymätön tyttö on ollut tyytyväinen. 
<3



Minulla oli suuri huoli kun tyttö jäi sairaalaan ja poika tuli kotiin että heidän kaksois-side katkeaisi, mutta enemmän vaikuttaa kun se vaan olisi vahvistunut. 
Ainoo ero että ne kaksi vuorokautta mitä viettivät vierekkäin sairaalassa se oli poika joka heti reagoi kun otettiin sisko pois hänen luotaan esim syömään. 
Nyt se on sisko taas joka selkeesti rauhoittuu ja viihtyy paremmin kun veli on vieressä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...