lauantai 5. maaliskuuta 2016

Takapakkia


<3 Maailman kaunein <3

Otettiin sitten hieman takapakkia. :(
Muutama päivä sitten Lilly sai alkaa olemaan ilman c-pappia (kone mikä kiinni hänen nenässään), ensin vähitellen ja sitten oli yhden kokonaisen yön ilman. Mutta sitten Lillyn saturaatio laski eilen niin paljon että hänelle joudutaan taas antamaan lisähappea. 
Tänään taas sykkeet olivat nouseet hiukan liian korkeaksi.
Lääkäri oli ultrannut sydäntä ja ottanut keuhkokuvaa ja ne näyttivät sekä eilen että tänään hyviltä. 
Verikokeitakin ovat ottaneet tarkistaakseen onko mitään tulehdusta mutta niissäkään ei ollut mitään merkittävää eroa. 
Ennen kun mies lähti kotiin oli syke taas laskenut ja saturaatio noussut hiukan. 



Se paniikki ja pelko mikä vyöryy ylitseni kun tulee hiukan "huonompia uutisia" on aivan valtava! Ja se tulee niin järkyttävällä voimalla päälle että tuntuu kun elämä pysähtyisi, koko keho lamaantuisi, pitää muistuttaa itseään miten hengitetään. 
Tulee taas olo että helvetti kun hetken aloin ajattelemaan että ehkä saadaan hänet kohta kotiin, aloin ajattelemaan tulevaisuutta 5 lapsen kanssa, kahden vauvan kanssa, kuvittelin mielessäni vaunukävelyjä mieheni ja kaksosten kanssa samalla kun hoitaja olisi kotona karhukoplan kanssa. 
Ajattelin ajatuksia mitä kuka tahansa normaali uusi äiti ajattelisi.
Ja sitten tulee tämä ja tuntuu kun että minä taas kirosin tämän edistyksellisen toipumisen kun hetken ajattelin positiivisesti tulevaisuutta. 

Tiedän että ajatuksissani ei ole mitään järkeä, ja tiedän etten voi loppuelämä pelätä millon/mitä jos jotain sattuu. Tiedän että hän on vasta isosta sydänleikkauksesta toipumassa ja tähän asti on mennyt älyttömän hienosti ja hän on parantunut todella vauhdilla. 

Tänään en ole vahva, tänään itketyttää ja haluaisin vaan ryömiä peiton alle piiloon maailmalta. 
Mutta tyttärelläni ei ole tämä mahdollisuus vaan hänen täytyy jatkuvasti olla vahva ja taistella, joten luulen että käyn kaappaamassa hänen veljensä sängystään nukkumaan rinnalleni ja yritän hänen kautta lähettää jaksuajatuksia Lillylle, jos heillä onkin jokin maaginen kaksosside. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...