torstai 24. maaliskuuta 2016

Lilly on kotona!


Kotiutuminen 22.3.2016

Ollut jo kaksi vuorokautta. Ja vuorokaudet ovat olleet aika kaoottiset. 

Lilly saa kolmena kertana päivässä n 8 tunnin välein lääkkeitä. Hänellä on 4 eri lääkitystä menossa, osan hän saa kerran päivässä, osan pari ja osan kolme kertaa päivässä. 
Kolmen tunni välein hän syö, pääosin menee osa pullosta ja joku pieni liru mitä hän ei jaksa syödä itse nenämahaletkulla. Yöllä jos hän ei herää ruokaaikaan voimme antaa nenäahaletkulla koko maitomäärä. Niin teimmekin yhden syöttökerran ekana yönä mutta eilen kun yritettiin sama koska hän oli juuri nukahtanut yöunille niin hän heräsi kesken letkusyötön ja huusi pullon perään. :D hyvä merkki! 

Ekana yönä vauvat heräsivät syömään vuorotellen heti peräkkäin, ja sain yhteensä ehkä joku pari tuntia unta. Viime yönä heräsivät samaan aikaan syömään ja jouduin pytämään miestä avuksi syöttämään toista kun minä syötin toista. Muuten yritän yksin pärjätä öisin ja 6-9:00 minä sitten nukun, tai niin olisi tarkoitus. 

Lilly on tosi ruipelo vielä, mutta tahdonvoimaa hänellä on. Kun hän jotain haluaa/kaipaa niin huutaa kurkkusuorana kunnes saa haluamansa asian. 
Äitiinsä tullut, päättäväinen tyttö. :)

Olin kirjoittanut niin hyvän pitkän blogitekstin missä oli enemmänn tietoa meidän kahdesta ekasta päivästä kotona Lilly mukanamme, mutta se ei jostain syystä tallentunut :( ja nyt ei ole aikaa sen enempää kirjoittaa. 


Tyttö on halunnut olla vain sylissä koko kotona ollessaan ja kun on muutama minuutti poissa alkaa armoton huuto. Tuntuu pahalta Liamin puolesta mutta no hän on kuukauden ollut aamusta-iltaan melkein sylissäni, joten kai se on Lillyn vuoro nytten. Ja kunhan Lillyn rajoitukset miten käsitellä häntä ovat ohi ja hän pääsee nenämahaletkusta eroon, niin voin taas pitää molemmat samaan aikaan sylissä. 

2 kommenttia:

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...