sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kuulumisia


Lillyllä on ollut masu pipi. Joka kerta kun syö, itkee sitten ruokailun jälkeen pari tuntia, ja vihdoin kun rauhoittuu on jälleen aika syödä. Ja sitten olemme samassa kierteessä. Ilma on vatsassa ja uloste on ihan vihertävää. 
Toissa päivänä lähdimme illalla nenämahaletkun vaihtoon kun se oli tullut hiukan liian paljonulos, ja letku minkä sitten saimme meni seuraavana aamuna lääkkeistä tukkoon joten jälleen uudestaan letkun vaihtoon. Nyt sitten olen alkanut sekoittamaan lääke, mikä helposti tukkii letkun, maitoon ja yritän totutella tyttöä ottamaan sen suun kautta. Luulen että eiliset masuvaivat johtui viime vuoroauden nenämahaletkujen laitosta. Ja kun tyttö nyt syö niin hyvin, harvoin enään tarvii ollenkaan maitoa letkusta valuttamaan ja jos tarvii on kyse n 5 millistä, niin olisi mahtavaa jos pääsisimme letkusta kokonaan eroon. Koska omasta mielestä ne helpottui jo kun alkoi juomaan ateriat kokonaan pullosta ja vielä anti-koliikki pullo, mutta sitten tuli letkuongelmat ja taas oli masu kovin kipeä. Mutta jotkut lääkkeistä on kyllä niin pahaa etten edes tiedä haluanko kokeilla antaa sitä suun kautta nimittäin suolaliuos, koska se maistuu juuri miltä kuullostaakin eli vain hyvin suolaiselle vedelle. 
Masuvaivat voi toki myös johtua maidosta, Lillylle kun laitetaan yksi mittalusikallinen extra NAN jauhetta 100 ml maitoon. 
Keskiviikkona on kontrolli lastenklinikan sydänasemalla, jolloin pitää ravitsemusterapeutita kysyä tuosta korvikkeesta, tuntuu kyllä pahalta kun toisella masu niin pipi ettei tiedä miten olla. Sit kun ei viihdy muualla kun sylissä tiukassa otteessa ei liikuta jalkoja ja ei saa ilmaa ulos. Hierotaan masua ja jalkapohjia ja jumpataan jalkoja jotta vähän auttaisi. 

Tänään oli eka aamu kun ei itketty suihkussa. Joka aamu haavaa suihkutellaan, näyttää kyllä kovin hyvältä mun silmissä. :) Sydänpoikammekin totesi tänään kun näki Lillyn rinnan että Lillyn pipi on poissa nyt. 

Hän on kyllä niin reipas tyttö meidän pieni prinsessa. <3

Otin kuvan tytöstä ja hän sattui hymyilemään samalla kun otin kuvan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...