sunnuntai 3. tammikuuta 2016

31+1


Hetki on mennyt viime päivityksestä, mutta olemme rauhassa viettäneet sekä joulua että uuttavuotta. Nyt kun olemme uuden vuoden puolella iski eilen yllättäen kiire alkaa laittamaan kaiken valmiiksi kaksosia varten. Olen tuttavalta hakenut kasan pikkutyttöjen vaatteita, ja niitä pessut ja muutenkin lajitellut vauvojen vaatteet valmiiksi. Pinnasänky koottiin eilen meidän makkariin. Tuntuu uskomattomalta että kohta siellä nukkuu 2 pientä! Toivottavasti viihtyvät nukkuen vierekkäin sillä makkariimme mahtuu vain yksi pinnis :D Vielä pitää pestä toisen sittern kangas, kaukaloiden ja vaunukoppien kankaat. Niin ja se sairaalakassi ois ehkä ihan hyvä kohta alkaa varmuuden vuoksi pakkaamaan. :) 

Viikkoja tänään 31+1 ja aika tukala olo alkaa kieltämättä olemaan. Olen nyt siinä koossa että kaikki kysyy "niin siis millon sulla oli laskettu aika?" Kun vastaan 5.3 saan sääliviä katseita. Välillä ehkä enemmän myötätunnosta.  Maha on kyllä hyvin pinkeä ja sattuu oikeen kamalasti välillä, varsinkin iltasin, joten vakio paikka päivällisen jälkeen on että menen pötköttelemään sohvalle sillä aikaa kun loppu perhe vielä syö ruokansa. Selkää särkee usein oikein kunnolla ja öisin herään siihen että jalat särkee jalkapohjista reisiin asti. Joulun ja uudenvuoden välipäivinä oli sellaiset supistukset että pohdin jo pitäisikö lähteä näytille, mutta onneks loppuivat sitten. 
Olo siis on tällä hetkellä aika kivulias pääosin päivistä, mutta vieläkin jaksan olla pääosin positiivisin mielin. Vaikka onkin rankkaa niin en halua että vielä syntyisivät. 
Eilen otetut kuvat kun en pystynyt mihinkään liikkumaan koska oli niin kipee maha.


Muutama päivä sitten otettu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...