torstai 14. tammikuuta 2016

32+5

Kävin eilen taas vaihteeksi ultrassa. Hienosti ovat pienet kasvaneet. Aan arvio oli 1932 g ja Been 1875 g. Eli hyvin samoissa mitoissa ovat :) Lapsivettä oli normisti molemmilla, ja napasuonen virtaukset hienot. A on valitettavasti kääntynyt peppu alaspäin joten mies saa kai iltaisin yrittää puhua sille josko saisi sen kääntymään takaisin pää alaspäin. Muuten kai hyvin suurella todennäköisyydellä sektio edessä mitä en haluais mutta en kyllä halua synnyttää Aata peppu edelläkään. B oli ultran aloittaessa poikittain ja lääkäri sanoi että oisko hän kääntymässä pää alaspäin, sitten sillä lyhyellä ajalla kun hän Aata ultrasi niin Bee kääntyikin pää alaspäin. Lääkäri oli ihmeissään ja sanoi ettei hänen muistaakseni koskaan ennen ultran aikana noin käynyt :D muuten ovat vieläkin omilla puolillaan mahassa A oikealla ja B vasemmalla.

Hermostuttaa kuinka isoja vauvoista tulee, lääkärin mukaan maks 3,5 kg/vauva. Mutta varasin pelkopolille ajan jälleen juttelemaan. Pitääkin alkaa kohta rustaamaan alas kaikkea mitä mietin ettei sitten unohdu paikan päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...