torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua! God Jul!



Ja näin on salaisuus paljastettu! Kuukausi sitten oli lääkäri hyvin varma että siellä on herra A ja neiti B, eilinen lääkäri ei halunnut mitään luvata kun kaksoset ovat niin kiinni toisissaan että hiukan vaikeaa nähdä mitään selvästi, mutta oli kuitenkin sitä mieltä että hyvin mahdollisesti B on tyttö. Kerroimme tänään perheelle ehkä eniten sen takia että molempia hiukan hermostuttaa milanen hössötys tytöstä tulee kun on se ainoo tyttö. Toivomme että hössötys loppuisi ennen synnytystä, ettei tytön kaksoisveli tai isoveljet unohdu. Mua eniten nyt jännittää nähdä miten samannäköiset kaksoset tulee olemaan kun ovat ei sukupuolta. :) 
Raskausviikkoja on tänään 29+5, ja eilen siis käytiin check up ultrassa. Kaikki oikein hyvin. Hienosti kasvavat, pojan (eli A:n) hienot arviomitat olivat 1534 g ja tytön (B:n) 1459g. Eli keskimäärin 3 kiloa vauvaa mun mahassa. :) Aalla oli pää alaspäin niin kun on tuntunutkin jo viikon verran, ja Bllä taas pää ylöspäin. Siellä he sitten potkivat toisiaan päähän. :D selkärangat mahani sivujen molemmin puolin. Vielä on tilaa pyörähtää ympäri joten pidän peukut että A pysyy niin kun on ja B tajuais kääntyä toiseen suuntaan. Mutta jos hän on yhtä jääräpää kun äitinsä tuskin niin tekee. Seuraava ultra on sitten 3 viikon päästä. Ultrausvälit tihenee ja samalla tajusin että viikot oikeesti vähenee! 


Lapset nukkumassa ja kohta varmasti vanhemmatkin.
 Oikeen rauhallista joulua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...