maanantai 25. tammikuuta 2016

Rv 34+2


Ei ole niin kauheesti kerrottavaa tällä hetkellä. Olotila muuttuu yhä vain rankemmaksi, kaksosilla ei ole kauheesti tilaa enään. Kuvassa näkyy miten olivat viimeksi ultrassa, Aasta tiedän että hän on vielä peppu alaspäin kääntynyt. Eilen vaikutti kovasti yrittävän kääntyä ympäri, siltä ainakin tuntui, ja luulin jo että onnistui siinä kunnes sain pari mojovaa potkua taas rakolleni ja varmistin vielä kuuntelemalla dopplerilla ja sydänäänet kuuluivat aika siinä kohtaa missä A kirjain on kuvassa. Bstä en tiedä oikeen onko hänellä pää vai peppu Aan pätä kohtaan kun en tunne mitään potkuja vaan pelkkää möyrymistä. Poikittain hän ainakin tuntuu viihtyvän. Hänen sydänäänet kuuluivat suurinpirtein B kirjaimen vieressä kuvan vauvan olkapään kohdalla. 



Mittasin yksi ilta myös masuni ympäryyttä. 138,5 :D on se aikamoinen. Olemme mieheni kanssa aika samanpituisia ja pyysin hänta laittamaan nauha hänen vatsan ympärille nähdäkseen millanen masuni on. :) harmittaa ettemme tehneet tämän jokaisen raskauden kohdalla. 


3 kommenttia:

  1. stötte på din blogg och kan inte låta bli att skicka en lite lyckospark till er.
    våra busar är snart tre år, tiden går fort. jag sattes igång i vecka 34+6 och de föddes 35+0 båda klarade sig helt på egenhand. =) det va endast mor som måste vara lite på obervation efter graviditetsförgiftningen. vi har också en flicka och en pojke =)
    ett råd kan jag ge er. ha dem i samma rytm, det underlättar allting och så får ni själv också lite vila då de sover.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej och Tack för sparken. 😊 Vi har planerat så långt att tänkte försöka hålla dem i samma rytm, får bara hoppas att det lyckas. När vi ändå har några till små här hemma som de oxå vaknar ibland om nätterna så önskar man ju att nätterna skulle börja sovas relativt ordentligt så fort som möjligt.

      Poista
  2. våra sov första hela natten när de var 6månader. tror de va just rytmen som hjälpte till här. flickan har alltid gärna sovit lite mer än pojken så hon krävde lite vaggande för att få att somna första dagssömnen tillika som brorsan men det gick. =) lycka till! det närmar sig =)

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...