torstai 21. joulukuuta 2017

Jatko eilisestä...

Hän pääsi eilen iltapäivällä kotiin. 
Kaikki testit olivat negatiiviset joten toivovat että olisi vain perus flunssa. Ottivat siis eilen tuon nielu näytteen, rs virus näytteen, ja influensa näytteen ja olivat kaikki negatiiviset, sekä crp ei ollut hälyttävissä lukemissa mitä se nyt sitten tarkoittaa.

Illalla hänellä oli taas 38,7 ja annoin Buranaa yöksi. Uni oli alkuyöstä levotonta eikä mikään meinannut auttaa, joi maitoa noin tunnin välein. Sitten 1:30 aikaan ei meinannut millään rauhoittua, lämpöä oli joku 37,6 tmv ja annoin pamol f tabletin. Loppuyö sitten nukkui mun sylissä sohvalla. Mikä ei ole mitenkään ihmeellistä kun Lilly on kipeenä, mutta hankalaksi teki sen että olin yksin kotona lasten kanssa kun mies oli yötöissä ja samalla kun on tuo 3 v joka herää se 3-10 kertaa yössä plus Lillyn kaksoisveli, niin hiukan jännitti miten tulee menemään. Onneks Liam nukkui läpi yön ja tristankin heräsi vain 4 kertaa. Vika kerta 4 aamulla jolloin  sanoin että nyt ei saa huutaa mua enään kun Lilly on tosi kipeä ja mamman kanssa sohvalla sylissä. Vastaus "joo, okei mamma" vaikka tiedän ettei se merkitse mitään mitä sanon, jos hän herää hän herää. Ei sille mikään mahda.

Tänään on ollut vuorotellen kiukkuinen, vuorotellen hyvätuulinen. Kuumetta ei ole oikeen ollut, lämpöä kyllä. 
Otin riskin ja laitoin hänet ulos nukkumaan. Pähkäilin edes takaisin miten tehdä mutta Lilly ei nuku päikkärit sisällä. Ja päätin että se mitään hän tarvitsee eniten on lepoa joten koska ei ole pakkasta eikä nyt ollut kuumetta laitoin ulos.


Itsellä on kova päänsärky eilisestä jäänyt päälle ja huono yön jälkeen muuttui migreeniksi.
Olen niin rätti poikki väsynyt niin moneen asiaan tällä hetkellä. Monet asiat suututtaa, enkä oikeen löydä rauhaa sisältäni miten saada ne selvitettyä. 
Mies nukkuu, koska pakotin, ja olen siitäkin kateellinen. Tänään olisi vielä kahden pojan vasu keskustelu. 
Koti on kauheessa sotkussa vaan eilisen ja tämän päivän jäljiltä. Sain tiskikoneen tyhjennetty ja täytetty, mutta muuten nyt en jaksa sen enempää tehdä. Syön lounasta ja katson unabomber sarjaa Netflixistä. Uppoudun siihen ja yritän unohtaa kaiken muun hetkeksi. 

2 kommenttia:

  1. Voimia Yvonne! Paranemisia Lillylle! Toivottavasti saatte rauhallisen (niin rauhallisen kuin lapsiperheessä voi olla) joulun. Kaikkea hyvää <3 -Monika-

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...