keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Ärsyttää

Istuin täällä aamulla ja mietin miten hyvin on tää joulun aika menossa vaikka onkin ollut todella stressaava alku, opiskelua ja töitä ja todella vähän aikaa perheen kanssa, mutta viime viikonlopusta lähtien oon lasten kanssa todella läsnä. Ollut niin ikävä heitä ja olen niin odottanut yhteistä joulua. Tänään aamupalaksi saivat joululimppua kinkulla ja huomenna aamulla olin suunnitellut herääväni aikaisemmin tekemään riisipuuroa. Suunnitelin meneväni kahden vanhimman pojan kanssa joulukirkkoon jouluaattona. Ja sitten päivälliselle isäni luokse ja sen jälkeen tultaisiin kotiin katsomaan onko tonttu jo käynyt.
Mutta nyt sitten katsomme miten kaikki menee. 
Lilly oli tulikuuma aamulla kun heräsi ja kuumetta oli 38,2. Lähti isänsä kanssa Lastenklinikalle ja sinne tultua oli jo 39 astetta. Korvat ja kurkku näytti hyvältä ja nyt ottavat sitten erilaisia näytteitä taas.
Nielusta sekä nenästä näytteet ainakin otettu. 

Mua itkettää! Huolesta mutta myös siitä että näinkö meidän joulu vietetään tänä vuonna. Jotenkin mulla on ollut tunne että se tulee menemään niin että Lilly on osastolla ja jompikumpi meistä siellä, on ollut niin "pitkä pätkä" nyt ilman sairaala oloja infektio syistä. Mutta itsekkäästi mua oikeesti ärsyttää ja pistää vihaseksi että taasko! Miten epäreilua kaikki on!
Miksi emme saa elää normaalia elämää.
Eilen ajattelin illalla että Jess, meidän pojan a streptokokki tulehdus ei tarttunut kenenkään meihin muihin ja saadaan oikeesti ehkä viettää rauhallinen joulu yhdessä ja sitten seuraavana päivänä tytöllä on kuume. Voi olla muutakin toki, mutta siis se ironia siinä että heti kun hetkeksi relaa niin kohtalo vähän muistuttaa itsestään että äläpäs nyt ota yhtään iisiti siellä.

Nyt sitten odotellaan mitä sieltä lastenklinikalta sanotaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...