lauantai 17. lokakuuta 2015

Rv 20 - puoliväli!


Puoliväli saavutettu, tai noh toivon ettei ihan 40 viikkoon asti (tai sen yli niin kuin edelliset raskaudet) menisi tämä raskaus. Kuitenkin että saisivat rv 38 asti hautoa mahassa ois mukavaa vaikka varmasti oma olo on hyvin tuskallinen siinä vaiheessa. 

Tässä tekstissä en aio yhtään valitella omaa oloa vaan enemmän vain keskittyä löytämään positiiviset ajatukset ja asiat raskaudesta. :) 

1. Niitä on kaksi! Kaksi vauvaa! 4 jalkaa, kaksi nenää, tuplasti vauvatuoksua <3 <3
2. Hyvin iso raskausmaha vikaa kertaa joten mies joka rakastaa mun raskausvartaloa saa siitä nyt kunnolla nauttia :D 
3. Kaksinverroin potkuja ja liikkeitä mahassa. :)
4. Se ilo mikä heillä on toisistaan loppuelämänsä. 
5. Isoveljien innostus siitä että mamman masussa on KAKSI vauvaa on sanoinkuvaamaton!
6. Tuplasti rakkautta, tuplasti ketä rakastaa.
7. Heidän varttuessa saa seurata kaksi samanikäistä höpsöä, tekevätkö he kaiken yhdessä vai erikseen, matkivatko toisiaan, ekat vauvakeskustelut jne.

Lista on pitkä, tässä vain muutama asia. 

Sitten masuun. Yritin taas hienosti osoittaa missä sydänäänet kuuluvat todellisuudessa vielä lähempänä toisiaan kun kirjaimet näyttää, ovat vetäytyneet lähemmäksi toisiaan mun mahassa, ainakin verrattuna miten olivat n kuukausi sitten, ihan eri puolilla kaukana toisistaan. Nyt sainoisin että heillä on päät toisiaan päin ja jalat poispäin toisistaan. A:n potkut tuntuu sinne sivulle miten nuoli näyttää, B:n potkut vastakkaiseen sivuun tai kylkiluideni alle.  Mutta tämä kaikki on miten itse kuvittelen heitä siellä köllivän dopplerin ja liikkeiden avulla päätetty. Ensi viikolla on ultrat ja päästään vihdoin taas "poikia" katsomaan. 


Selvitämmekö onko siellä poikia vai ei? Se asia on vielä keskusteluiden alla täällä kotona. Mies ei haluaisi tietää, minä taas haluan. Kolme edellistä ollaan otettu selvää. Kolmas kerrottiin myös muille jotka kysyivät kumpi tulossa, väsyimme siihen että kun muista sanottiin että emme kerro niin ihmiset eivät antaneet periksi vaan jatkoivat arvailuja ja "kerro nyt! Älä ole tuollainen! Miksi et voi kertoa!" oli yleistä. Helvetin ärsyttävää suoraan sanottuna! No tässä raskaudessa voi käydä niin että mies ei ota selvää minä taas se teen tai sitten molemmat joko otamme selvää tai ei. 


Jännittää pieniä kuitenkin nähdä, tiistaina käydään tsekkaamassa sydämet, ja keskiviikkona on rakenneultra. Pitäkää peukut että kaikki on niin kun pitää kaksosilla. :)

Huomenna lähdetään kahdestaan miehen kaa päiväks tallinnaan, saatiin ystävältä matkalahjakortti. Suuri kiitos hänelle! :) Varmaan vika kahdenkeskeinen kokopäivä meno pitkään aikaan. Anoppi tulee vahtimaan taloa,lapsia ja koiria siks aikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...