sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kaksosten vaunut, rv 19 ja vähän muutakin


Viikko sen jälkeen kun saimme tietää kaksosista ostettiin jo vaunut heille. Löysin fb kirppiksestä edulliset vaunut kaikilla "herkuilla" melkein käyttämättömät joten pakkohan ne oli ostaa. Tässä nopea läpikäynti niistä kuvineen. Väri on siis hopeanharmaa/lime. Vaikka en normisti oikeen pidä kummastakaan väristä, vaunuissa ne sopii hyvin yhteen ja omasta mielestä näyttävät upeilta! :)

Vaunukopan kiinnityskiskot ovat hiukan pyöreät joten lattialle laittaessa se keinuu hieman. Vaunuissa on iso tavaratila mikä meidän perheessä tulee tarpeen. 

Vaunut taittuu hyvin ja pieneen tilaan yhteen, leveät ne kieltämättä kyllä ovat! Ainoo löytämäni miinus tähän asti. Ratasosa jalkapeitteellä ja Lakukin änki kuvaan. :)

Ylävasen: sekä vaunukopassa että ratasosassa on hyönteisverkkoinen ikkuna minkä saa peitettyä vetoketjullisella lippaalla.
Oikea: vaunuihin kuului kaksi kaukaloa jalkapeitteillä ja adapterit että ne saa vaunuihin kiinni.
Alavasen: ratasosa ja vaunukoppa (kaikki osat saa käännettyä joko itseenpäin tai sitten menosuuntaan)

Ratasosa saa makuuasentoon ja katoksen ihan alas vaikka siellä nukkuisi lapsi sisällä niin ei häiritse. 

Mukava yllätys, vaunukopan pohja sai myös hiukan nostettua "istumaasentoon". 

Vaunukopan jalkapeite saa käännettyä ylöspäin niin että vauva on hyvin suojassa.
Mukaan settiin kuului vielä valjaat, sadesuojat ja kahdet pienet reput. Jokaisella osalla oli omat jalkapeitteet, vaunukopan sivut pystyy taittamaan alas joten ne saa säilytettyä pienessä tilassa ja mahtuu paremmin autoon. Kaukaloilla on isofix mahdollisuus mutta meidän tämänhetkisessä autossa ei. Mä olen ihan rakastunut tähän settiin, ja uskon että tulee palvelemaan meidän kaksosia oikeen hyvin! :)

No niin sitten masukuulumisia. Tällä viikolla oli lääkärineuvola, kaikki paikat ihan kiinni ja kanavaakin kunnolla jäljellä, mikä oli hyvin huojentava kuulla kun jonkun verran on supistellut. Ekaa kertaa saivat neuvolassa sydänäänet kuulumaan ja kummallakin oli vahvat äänet 150 paikkeilla. <3 <3 Musta tukivyö mikä muutama viikko sitten oli liian iso on nyt täynnä mahaa ja tukee hyvin joten aika paljon on masu kasvanut.  2,3 kg oli tullut painoa viime käynnistä noin kuukausi sitten mutta lääkäri totesi vain kun valitin että "niin mutta muista että kannat kaksosia"



Meidän Jekku koiruli leikki hiukan villisti naapuri koiran kanssa ja tässä tulos. Haava korvalehteen, 2 tikkiä ja tötterö päässä seuraavat kaksi viikkoa. Päivittäin pitää haavasidos vaihtaa, onneksi hän antaa kiltisti minun tehdä se. :)


Meidän esikoinen käy kaksi kertaa viikossa seurakunnan päiväkerhossa. Perjantaina kun hänet hain oli surullinen poika vastassa. Kysyin mikä on niin hän purskahti lohduttomaan itkuun ja kertoi että hänen tekemä enkeli oli tippunut lattiaan ja mennyt rikki kun hän oli laittamassa sitä reppuun. Siinä sitten lohduttelin häntä samalla kun yritin pitää omat kyyneleet poissa. Sitä lohduttaa ja sanoo että liimataan se mutta samalla tiedostaa että ei se ole sama asia. Hieno enkeli se kuitenkin on ja koristaa nyt meidän kirjahyllyä. :)

2 kommenttia:

  1. Niinpä. Menevälle sattuu ja tapahtuu 😃 en muuten malta odottaa että pääsen käyttämään vaunuja :)

    VastaaPoista

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...