tiistai 31. maaliskuuta 2020

karanteenipäiväkirja vol kaksi

Niin kuin arvelin niin päivityksiä ei ole tullut mitenkään päivittäin. :D

Tässä on mitä ollaan viime postauksesta tehty, toivon mukaan annetaan vinkkejä teille muillekin...

Olemme aloittaneet muutama aamu kaura-teeleivillä munavoilla. Aivan rauhassa, ihana mieli heti aamusta kun saa vastaleivottua leipää. lapset tykkää kovasti ja ne on niin helppoja tehdä että ei muakaan haittaa aloittaa aamu leipomalla. :) Samalla kun leivät ovat uunissa niin munat keittyvät. 



Aamupalan jälkeen tehdään kouluhommat pois alta. Yhteen putkeen. Välillä minulla on vain esikoinen ja kaksoset pöydän ääressä ja välillä sitten kaikki viisi lasta. Tunnen itseni superäidiksi kun hallitsen hommat vaikka pöydässä on 5 hyvin eri-ikäistä lasta.



Sitten on lounaan aika ja lounaan jälkeen usein askartelemme jotain tai sitten menemme koko perhe ulos jos sää on sen mukainen. Meillä kun ei vaan voida lähteä ulkoilemaan kunhan ei sada vaan meidän pitää huomioida sellaiset asiat kuin kylmyys ja tuuli myös. Ja viime aikoina vaikka onkin ollut ihanan aurinkoista niin usein kuitenkin tuulee kovasti ja on sen takia kovin kylmä.






Tällä hetkellä kun ulkoilemme bongailemme kevätmerkkejä, ja olen tänään tehnyt kuvan meidän ympäristöstä johon tulemme liimaamaan niitä kevätmerkkejä mitä näemme. 





Ollaan pelattu lisää.


Luettu paljon kirjoja. Kuunnelleet ja luettu lukulumosta (tai ruotsinkielinen polyglutt) kirjoja.



Tanssineet ja oppineet uusia tansseja. Tästä ystävääiti vinkkasi ja lapset tykkäsi kovasti. Ja tanssivat mukana kaksi kertaa putkeen eli sain melkein 30 min hengähdys tauon yksi päivä. 😅



Lopuksi tsemppibiisi tähän karanteeniaikaan... :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...