keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Kun ei vaan jaksa!

Ei jaksa mitään. 
Mulla on enään 3 viikkoa työssäoppimista jäljellä. Onneksi! Sillä vaikka loppu perhe ovat pärjänneet todella hyvin tämän jakson itse tunnen että sekoon kohta! En saa mitään aikaseksi täällä kotona. Katson puhdas vaate kasaa sohvalla, joka varmaan 10 kertaa päivässä sortuu lattialle ja heitän vaatteet takasin ylös. Oon 3 kertaa jo ne vaatteet viikannut mutta en ole ehtinyt viedä paikoilleen. Mulla on VILEÄKIN kasseja täynnä puhtaita viikattuja vaatteita kaksosten makkarissa mitkä anoppi viikkasi kun oli pääsiäisenä täällä. Mutta kun en kerkiä laittaa ne paikoilleen koska se pieni hetki mitä olen kotona haluan viettää lasteni kanssa. Eilen meillä oli ihana päivä! Kaikki meni oikein nappiin. Tänään tuo 3 vuotias ja kaksoset ovat taas antaneet mulle ziljoona lisää harmaata hiusta kun ovat kerenneet vaikka tehdä mitä mutta itse en kerkee mukana. 3 v on mm ehtinyt kaataa pullollinen vauvan öljyä heidän makkariin lattialle. (heillä on sitten nyt luistinrata) hän on myös kerennyt sotkea esikoisen sängyn purkalla, juu pureskellut sitä ensin. Ja vielä illalla huomasin että oli onnistunut sotkemaan heidän vaatekaappinsa +sen sisällä oleva vaatteet puhallusvillalla mikä oli toisessa kaapissa heidän huoneessaan koska menossa kaapin lattian alle eristykseksi. Joo on ollut siellä kuukausia jo. Mutta kun ei kerkee ja kun kerkee ei muista. Joten nyt ei sitten niillä lopuilla puhtailla vaatteilla ole mitään tekemistä sinne ennen kun se sotku saadaan siivottua. 
Kaksoset ovat taas kerenneet tyhjentämään minun täysi litran vesipullo lattialle, ONNEKSI, mun vieressä olevat koulu sekä muut tärkeät paperit eivät kastuneet!
Nyt ovat kaikki sängyissään, ja itse etsin kaapit jos löytyisi edes yksi olut tai siideri jostain. Mutta eihän mulla koskaan ole mitään jemmassa kun niin harvoin juon. Joten tyydyin sitten vaan lasilliseen vichyä ja menin ulos hetkeksi istumaan. Toivon että kun palaan nyt muutaman minuutin jälkeen sisälle olisivat hiirenhiljaa ja täysin unessa, uskon enemmän että 3 vanhinta pomppii vessassa koska heillä on aina kaikilla kolmella samaan aikaan "pissa hätä" . Ja kaksoset varmaan taas keskustelevat toisilleen sängyistään ja tyhjentävät sänkyjen välissä olevat lipastolaatikot.
Huomenna aikasin aamulla "virkeänä" töihin.
Elämä on ihanaa! 

On opettajia...ja sitten on OPETTAJIA

Viikko sitten tapasin lapsuudenystäväni ketä en ole 8 vuoteen nähnyt, mutta niin kun aina niin juttu luisti yhtä hyvin kun ennen ja ihan kui...